ΕΛ
Pasta Fresca Barkia από το1978 Για τους περισσότερους από εσάς, το εστιατόριο είναι γνωστό με την επωνυμία “Pasta Fresca”. Καθώς το “Pasta Fresca” χρησιμοποιείται πλέον ως διακριτικός τίτλος και από άλλες επιχειρήσεις εστίασης με τις οποίες δεν υπάρχει καμία σχέση συνεργασίας, οι άνθρωποί του επισημαίνουν ότι το “Pasta Fresca Barkia” είναι το πρώτο εστιατόριο παραγωγής χειροποίητων ζυμαρικών στη Μύκονο από το 1978. Έως και σήμερα βρίσκεται στην οδό Κουζή Γεωργούλη 15, στην περιοχή Μπαρκιά και διακρίνεται από τα υπόλοιπα εστιατόρια, καθώς είναι το μοναδικό που στεγάζεται σε τριώροφο παραδοσιακό κτήριο, στη Χώρα της Μυκόνου. Η αντιγραφή των ιδεών τους αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη της επιτυχημένης πορείας τους, καθιστώντας το Pasta Fresca Barkia ως πρότυπο στο είδος του. Καθοδηγούμενοι από τη μεγάλη πείρα στην παραγωγή χειροποίητων ζυμαρικών, συνεχίζουν να εργάζονται με γνώμονα πάντα την επίτευξη γαστρονομικών απολαύσεων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Γευτείτε γεμιστά ζυμαρικά, όπως τορτελάτσι καβούρι ή ραβιόλι με μαύρη τρούφα ή ό,τι άλλο επιθυμείτε από τον πλούσιο κατάλογο και αποχαιρετήστε γλυκά με ιταλικό τιραμισού ή cheesecake. Το Pasta Fresca Barkia σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε επίδειξη παραγωγής ζυμαρικών καθημερινά από τις 18:00.