ΑΡΧΙΚΗ
ΕΛ
Το πρώτο εστιατόριο που έκανε την εμφάνισή του στην παραλία του Πλατύ Γιαλού στα ‘60s, φτάνει ως τις μέρες μας με την ίδια επιτυχημένη συνταγή. Στο ίδιο location ακριβώς πάνω στην αμμουδιά και διατηρώντας το προνόμιο να «βλέπει» ανεμπόδιστα Αιγαίο, υπηρετεί την ποιοτική ελληνική κουζίνα. Το μενού φλερτάρει έντονα με παραδοσιακούς μεζέδες, φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, κρεατικά, ζυμαρικά, σαλάτες κ.ά, που φτάνουν στο τραπέζι μας με μοντέρνο «παρουσιαστικό», ωστόσο την ίδια πλούσια γεύση! Η κουζίνα ανοίγει στις 12:00.